Nuffnang Ads

08 April 2013

Sleeping Beauty Hana


Bismillah hirrahman nirrahim...



Hai kamu3x sekalian... Mizzmeh? eheheh (syiok sendiri mcm retis)..... apa aku nak citer harini eh? bkn psl citer katon sleeping beauty ituh ye....  mommy2 di luar sana, suka tak tgk anak2 tido? Saya suka sgttttttt... Time dorang tido la rasa aman damai.... Tapi time tu la rasa nak kaco dorang.... nak cubit2 dorang laa... gereeemmmmm..... muka pon nampak suci jer......... hilang semua sifat nakalnye... Comel sgt mcm pic kat sebelah nih (kidnap dari pakcik Google)...... 




Aku suka tangkap gambar anak2 tido... Macam2 pose yang menarik dan menggelikan hati... Anak aku yg sulong, Hana ni boleh tido di mana2 (ni bakat mamanya yg diturunkan kpd Hana),,,, and tempat favourite tido dia di atas lantai... sbb lantai sejuk katanya....sedap tido kalo cuaca panas....Mari kita cuci2 mata tgk gambar kakak along Hana tido dari baby hingga sekarang 3 tahun +++. 

atas: saya tak suka dibedung
atas: si bolat
atas: aksi dalam kereta
atas: aksi freestyle
atas: aksi2 menarik top 5....



 owh kay dalam banyak2 gambar nih,,,, AKSI TIDO PALING MENARIK jatuh kepada.....

jengjengjeng..............


**********************



*********************



********************



*******************



******************



*****************



****************



***************



**************



*************



************



***********



**********



*********



********



*******



******



*****



****


***



**


* 

tak putus asa utk scrool lg????

**********************



*********************



********************



*******************



******************



*****************



****************



***************



**************



*************



************



***********



**********



*********



********



*******



******



*****



****


***



**


* 
aksi tido sambil berdiri.... huhuhu....


  mcm2 ragam betul bdk2 ni kan???  jap.... ke anak aku je sorang perangai mcm ni? kwn2 di luar sana macamana pulak? ada anak beraksi2 tido pelik2 yg boleh dikongsi bersama? diri sendiri tido dgn penuh aksi pon bleh dikongsikan bersama .... hihihihi...
 
 

 


 

7 comments :

  1. hahhahhaha :D..cute nya hana tido..mcm penah tgk ja aksi tu..hahahha..teringat mama hana penah tertido masa joging..but long time ago la...;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. adakah sejarah akan berulang? kuikuikui...

      Delete
  2. so cute..hehe =) tak nyempat nak baring da..ngantuk sgt tu ye...
    btw,thanks bagi info pasal neb tu..ada gaks epoh kata,kalau jadi lagi,beli je neb tu kan..senang.kitaorang ni mmg ada fam history of ashthma..emm..possibility tu tinggi kan... =)

    btw,salam kenal..panggil fieza eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku panggil naf. tolong jawabkan. hahaha.

      Delete
    2. fieza.. tak cukup ganazzz la.. huhahuha... naf ke.. nap... nab...jenab pon lebih macho.. hahaha...

      Delete
  3. oiiiii makcik!! macam mana aku boleh taktau ko ade belog??!! ces, ces dan ces! hahahaha

    hebat gila tido berdiri! aku rasa ko puntak terer camtu kut :P

    aina kalo tido plak, gaya nak tido tu mengalahkan princess. nak kena selimut elok-elok. bantal kena proper-proper. tapi once dah deep sleep, bantal entah ke mana. selimut ke mana. kaki plak kadang sampai ter-terajang mama. kuikuikui :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. aku pon lupa aku ada belog... cuti2 bersalin ni adala sikit masa utk berblog nih..
      ko mungkin tidak tau bakat terpendam aku.. aku penah tido time kelas sej sampai tergelongsor bwh meja.. tido dlm longkang pon penah lps merentas desa.. hahaha.. ini mmg konfem genetik aku..
      kene blasah time tido tu skrg mmg dh biasa... hahaha...

      Delete